Voor welke gelegenheden kun je een spandoek maken?

Een spandoek kun je echt voor allerlei gelegenheden maken, of het nu voor een verjaardag, trouwdag, behaald examen of geboorte is. Je kunt voor jezelf spandoeken maken, maar het is ook erg leuk een spandoek te laten maken als cadeau voor een familielid of vriend(in). Je kunt natuurlijk een standaard doek kopen, maar het is veel persoonlijker om zelf een spandoek te maken. Daarmee bedoelen we uiteraard niet dat je een spandoek gaat maken met een groot laken en wat verf. Nee, bij ons kun je spandoeken maken die haarscherp gedrukt worden*, een spandoek laten maken houdt namelijk in dat er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen, zowel qua doek als qua inkt. Wil je een spandoek maken voor jezelf of iemand anders, dan kan dat hier tegen zeer concurrerende prijzen en in een oogwenk, aangezien een spandoek maken online in onze creator een fluitje van een cent is. Je kunt een spandoek ontwerpen met eigen tekst en eventuele afbeeldingen.

Wat voor spandoeken maken wij?

Je kunt spandoeken maken van meshdoek (winddoorlatend pvc doek), maar je kunt ook een spandoek van pvc bestellen. Tot bijna 5 meter breed kunnen wij een spandoek maken zonder naad, en daarnaast kun je spandoeken laten maken met diverse afwerkingen. Voor buitengebruik adviseren wij winddoorlatende spandoeken te maken, omdat deze zeer robuust en duurzaam zijn. Start snel met zelf een spandoek te maken en laat je inspireren door de spandoekteksten die je op onze website kunt vinden bij de diverse thema’s.

 

Update per 1-1-2016: vanaf vandaag worden er geen spandoeken meer via de spandoek-specialist verkocht. Hiervoor wijzen wij u graag door naar betrouwbare partners welke hierboven zijn weergegeven.